Toalete ecologice

Tipuri toalete ecologice

1. Racordabile

Asigurăm pe piața locală toalete ecologice racordabile dotate cu vas wc englezesc . Acest tip de toalete ecologice asigură posibilitatea racordării și deversării reziduurilor către sistemul de canalizare  dacă acesta există în zona de utilizare sau spre o fosă septică ecologică.

 Dacă intentionați să achiziționați acest tip de w.c. racordabil, trebuie să vă asigurați, că aveti acces la o sursă de apă curentă la care sa fie conectată bateria de apa rece / caldă, cât și la o rețea de canalizare publică sau privată, la care să se poate conecta scurgerea lavoarului si evacuarea laterală a vasului w.c.

Acest tip este asemănător cu cel pe care fiecare dintre noi îl avem acasă cu capac w.c. din material plastic, rezervor de apă pentru vasul w.c., lavoar, baterie de apă caldă / rece, oglindă, suport prosop, poliță din material plastic, suport pentru hârtie igienică, cât și cu instalație electrică compusă din doza de legatură, întrerupător și lampă.

Puteți opta pentru înlocuirea vasului w.c. standard de tip englezesc, cu un vas w.c. turcesc. Între cele două tipuri de vase w.c., există diferențe destul de mari. De exemplu, acele vase w.c. de tip turcesc  sunt mai ușor de curățat și igienizat decât cele englezești, dar și gradul de comfort în poziția șezut, este cu mult mai scăzut. Toaletele ecologice racordabile, se echipează de obicei cu vase w.c. de tip turcesc, atunci cand traficul de utilizatori este foarte mare, pentru o mai bună igienă.

2. Vidanjabile

Se amplasează în zone unde nu se pot conecta la un sistem de canalizare sau fosă septică. 

Aceste toalete nu necesită conectarea la rețea de alimentare cu apă si sunt prevazute cu bazin colector pentru reziduri.

Toaletele ecologice vidanjabile pot fi combinate cu cabinele de paza pentru obiectivele und enu se poate asigura o alta varianta pentru grupul sanitar.

3. Pentru Persoane cu Dizabilități

Toalete ecologice pentru persoane cu dizabilitati / handicap – sunt de două feluri: toalete ecologice pentru persoane cu dizabilitați / handicap vidanjabile si racordabile. 

În ambele cazuri, gradul standard de dotare a acestor toalete ecologice, sunt identice cu cele ale toaletelor ecologice vidanjabile, sau racordabile. 

În plus față de modelele standard de toalete ecologice racordabile sau vidanjabile, toaletele ecologice pentru persoane cu dizabilitati / handicap, dispun de bare de susținere, special concepute, pentru a oferi toata siguranța și confortul de care are nevoie o persoană cu handicap / dizabilități, pentru a folosi cabina wc. Dimensiunile acestui wc ecologic pentru persoane cu dizabilități / handicap, sunt cu mult mai mari, permițând utilizatorului să se rotească la 360 de grade stând în scaunul cu rotile.

4. Toaletă Ecologică Tip Duș

Aceste cabine modulare sunt fabricate pentru a deservi organizările de șantier sau personalul de pază care are nevoie de cabina de duș, wc si lavoar individual si care nu pot folosi un alt grup sanitar in zona unde activează din diverse motive.

Au posibilitatea racordării la canalizare, aceste cabine  au ca dotări la exterior, din fabricatie, scurgere pentru canalizare si mufă pentru cuplaj la apa rece menajeră. Conectarea la aceste utilități cad in  sarcina clientului.  Operatiunile de cuplaj sunt foarte simple, pot fi executate într-un timp scurt si cu minim de personal.

Meniu

Email

iasi@e-toalete.ro
bucuresti@e-toalete.ro

Iasi

Miroslava - sens giratoriu cu soseaua de centura

Telefon

0763 550 550 (Iasi)
0762 520 520 (Bucuresti)

Bucuresti

Strada Garii Nr. 16 Domnesti Ilfov